Inundaţii în Italia. Cel puţin o persoană a murit

Cel puţin o persoană a murit în urma ploilor care au provocat inundaţii în regiunea Emilia Romagna din Italia, potrivit Reuters.

540 afișări
Imaginea articolului Inundaţii în Italia. Cel puţin o persoană a murit

Inundaţii în Italia. Cel puţin o persoană a murit

Cel puţin o persoană a murit în urma ploilor abundente şi a inundaţiilor care au lovit regiunea italiană Emilia Romagna în ultimele 24 de ore, a anunţat miercuri presa locală.

Victima este un bărbat în vârstă care se afla pe bicicletă atunci când a fost luat de apele revărsate ale unui râu. Incidentul s-a produs în oraşul Castel Bolognese.

O casă s-a prăbuşit în satul Fontanelice din apropiere. Pompierii au anunţat pe Twitter că o persoană ar putea fi prinsă în interior.

Inundaţiile au afectat zone întinse de pe coasta Adriaticii între oraşele Bologna şi Ravenna

Pompierii au avut aproximativ 400 de operaţiuni de salvare şi au evacuat zeci de persoane. Mai multe şosele şi tronsoane de cale ferată au fost blocate din cauza apei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici