Inundaţii puternice în Kenya. Autorităţile anunţă că numărul deceselor a ajuns la 60

Autorităţile din Kenya au anunţat că numărul morţilor cauzate de ploile abundente care au declanşat inundaţiile din vestul ţării a crescut la 60 şi alte şapte persoane sunt date dispărute, relatează site-ul agenţiei Associated Press.

303 afișări
Imaginea articolului Inundaţii puternice în Kenya. Autorităţile anunţă că numărul deceselor a ajuns la 60

Numărul deceselor în urma inundaţiilor din Kenya se ridică la 60

Un oficial al guvernului din regiunea West Pokot a declarat că duminică au murit 53 de persoane, în mare parte în urma alunecărilor de teren de sâmbătă. Ea a spus că şapte persoane au fost date dispărute. Numărul morţilor a crescut de la 34 la 53.

Oficialii spun că alte cinci persoane care se aflau într-o maşină au fost luate de ape. Alte două persoane s-au înecat după ce un râu şi-a ieşit din matcă.

Ploile torenţiale sunt neobişnuite în această perioadă a anului. Experţii au spus că schimbările meteorologice au un impact uriaş, deoarece aproape 100% din agricultura din Kenya este alimentată cu ploaie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kenya,
inundaţii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici