Invadatorii recunosc că au probleme. Sancţiunile au stricat logistica în Rusia

Recunoaştere rară din partea Kremlinului că sancţiunile menite să paralizeze economia Rusiei au un efect semnificativ. Ministrul rus al transporturilor, Vitaly Savelyev, declară că sancţiunile internaţionale au „stricat practic" logistica în ţară.

17570 afișări
Imaginea articolului Invadatorii recunosc că au probleme. Sancţiunile au stricat logistica în Rusia

Invadatorii recunosc că au probleme. Sancţiunile au stricat logistica în Rusia

„Sancţiunile impuse Rusiei... au rupt practic toată logistica din ţara noastră. Şi trebuie să căutăm noi coridoare logistice", a declarat Vitaly Savelyev, aflat într-o vizită în oraşul portuar Astrakhan din sudul Rusiei, la Marea Caspică, a anunţat agenţia de presă de stat TASS, citată de Al Jazeera.

Noile coridoare pentru transportul de mărfuri includ o rută nord-sud care trece prin două porturi din Marea Caspică: Olya şi Makhachkala.

Comentariile ministrului au fost o recunoaştere rară din partea Kremlinului că sancţiunile menite să paralizeze economia Rusiei au un efect semnificativ.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
rusia,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici