Iohannis, în drum spre Republica Moldova: UE este alături de cetăţenii din Republica Moldova

Este un moment oportun pentru a arăta că Republica Moldova nu este singură şi UE este alături de cetăţenii moldoveni în realizarea aspiraţiilor lor europene îndreptăţite, notează preşedintele Klaus Iohannis în drum spre summitul CPE.

210 afișări
Imaginea articolului Iohannis, în drum spre Republica Moldova: UE este alături de cetăţenii din Republica Moldova

Iohannis, în drum spre Republica Moldova: UE este alături de cetăţenii din Republica Moldova

„De la Bucureşti în Republica Moldova cu Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, pentru o întâlnire importantă a familiei europene, unită în jurul valorilor sale. Este un moment oportun pentru a arăta că Republica Moldova nu este singură şi UE este alături de cetăţenii din Republica Moldova în realizarea aspiraţiilor lor europene îndreptăţite”, a transmis Iohannis pe Twitter.

Zeci de lideri europeni se reunesc joi, în Republica Moldova, la al doilea summit al Comunităţii Politice Europene.

AFP nota că organizarea acestui summit al Comunităţii Politice Europene (CPE) reprezintă o provocare logistică considerabilă pentru Republica Moldova, o fostă republică sovietică cu mai puţin de trei milioane de locuitori, extrem de fragilă din punct de vedere economic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici