Ironia sorţii. În ce maşină a fost transportat corpul neînsufleţit al lui Qasem Soleimani în Bagdad | FOTO

Trupul generalului iranian Qasem Soleimani, ucis în urma unui atac cu dronă ordonat de Administraţia Trump, a fost transportat prin Bagdad într-o maşină de producţie americană. Mulţi internauţi au sesizat această ironie a sorţii.

13442 afișări
Imaginea articolului Ironia sorţii. În ce maşină a fost transportat corpul neînsufleţit al lui Qasem Soleimani în Bagdad | FOTO

Ironia sorţii. În ce maşină a fost transportat corpul neînsufleţit al lui Soleimani în Bagdad

Mai precis, corpul lui Soleimani a fost transportat într-un vehicul Chevrolet. Mai mult, după cum a observat un utilizator de Twitter, un militar irakian din apropierea maşinii purta o uniformă de fabricaţie americană şi o armă M-16 şi ea tot „made in USA”.

Soleimani este fostul şef al Forţei Quds, care are rolul de a instrui alte forţe din afara ţării susţinute de regimul de la Teheran şi de a executa misiuni importante oriunde se poate în lume.

Generalul a fost ucis de o dronă americană MQ-9 Reaper, care a folosit, cel mai probabil, rachete aer-sol Hellfire

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici