Islamişti sirieni care se îndreptau spre SUA cu paşapoarte elene furate, arestaţi în Honduras

Cinci islamişti sirieni care încercau să ajungă în Statele Unite având asupra lor paşapoarte elene furate au fost arestaţi preventiv în Honduras, anunţă surse citate de site-ul israelian Ynetnews.com.

1359 afișări
Imaginea articolului Islamişti sirieni care se îndreptau spre SUA cu paşapoarte elene furate, arestaţi în Honduras

Islamişti sirieni care se îndreptau spre SUA cu paşapoarte elene furate, arestaţi în Honduras (Imagine: Shutterstock)

Cei cinci sirieni au fost arestaţi în oraşul Tegucigalpa, venind din Costa Rica.

Islamiştii intenţionau să treacă frontiera în Guatemala, pentru a continua drumul spre Statele Unite.

Suspecţii aveau paşapoarte elene furate, pe care înlocuiseră fotografiile.

Conform surselor din cadrul poliţiei locale, nu există probe privind implicarea acestor islamişti în atentatele comise la Paris pe 13-14 noiembrie, când au fost ucise cel puţin 129 de persoane.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a ameninţat că va comite în ţări europene şi în Statele Unite atentate similare cu cele de la Paris, conform unei înregistrări video difuzate luni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici