Israelul a distrus un comandament al Gardienilor Revoluţiei din Iran din apropiere de Damasc, capitala Siriei

Apărarea aeriană siriană a fost activată luni dimineaţă pe fondul unui presupus atac israelian în vecinătatea Damascului, a informat presa arabă, conform Jarusalem Post.

36199 afișări
Imaginea articolului Israelul a distrus un comandament al Gardienilor Revoluţiei din Iran din apropiere de Damasc, capitala Siriei

Israelul a distrus un comandament al Gardienilor Revoluţiei din Iran din apropiere de Damasc, capitala Siriei

Explozii au fost detectate în apropierea complexului Sayyeda Zeinab de la periferia capitalei siriene.  Mass-media arabă a raportat că zonele de la sud de Damasc au fost vizate din cauza unei clădiri folosită pe post de comandament de IRGC (Corpul Gardienilor Revoluţiei din IRAN).

Loviturile aeriene au distrus complet clădirea Forţei Quds a IRGC, a informat presa arabă.  Nu a existat niciun comentariu imediat din partea autorităţilor siriene şi nicio declaraţie în mass-media de stat.

Nici oficialităţile israeliene nu au comentat după acest atac.

Doi membri ai Gărzilor Revoluţionare Iraniene, cu grad de general, care au servit drept consilieri militari în Siria au fost ucişi în noiembrie într-un atac israelian, a raportat mass-media de stat iraniană, fiind primele victime iraniene raportate în timpul războiului în curs de desfăşurare din Gaza.

Se aşteaptă şi reacţia SUA împotriva grupărilor susţinute de Iran, după ce trei militari au fost ucişi şi alţii 34 răniţi într-un atac din nord-estul Iordaniei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici