Israelul a făcut un „raid ţintit” cu tancuri în Gaza / Acţiunea deschide uşa pentru următoarele etape de luptă

Tancurile israeliene au luat parte la un „raid ţintit” în timpul nopţii de miercuri spre în nordul Fâşiei Gaza, a anunţat armata într-un comunicat, citat de The Guardian.

4952 afișări
Imaginea articolului Israelul a făcut un „raid ţintit” cu tancuri în Gaza / Acţiunea deschide uşa pentru următoarele etape de luptă

Israelul a făcut un „raid ţintit” cu tancuri în Gaza / Acţiunea deschide uşa următoarele etape de luptă

„Peste noapte, IDF a efectuat un raid ţintit cu tancuri în nordul Fâşiei Gaza, ca parte a pregătirilor pentru următoarele etape de luptă”, se arată în comunicat.

„Soldaţii au ieşit din zonă la finalul activităţii”, a mai precizat armata.

Potrivit radioului armatei israeliene, a fost cea mai mare incursiune de când Israelul a început să îşi adune forţele în afara enclavei.

Tancurile şi vehiculele de infanterie au lovit „numeroase celule teroriste Hamas, infrastructuri şi posturi de lansare a rachetelor antitanc" pe tot parcursul nopţii de miercuri spre joi, înainte de a ieşi din Gaza şi de a se întoarce în Israel, a relatat Jerusalem Post, citând radioul armatei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici