Israelul bombardează o tabăra de refugiaţi din Gaza. Oficialii susţin că l-au ucis pe comandantul Hamas în urma atacului

  • Raidurile aeriene israeliene au lovit o tabăra de refugiaţi dens populată din Fâşia Gaza
  • Cel puţin 50 de palestinieni au fost ucişi în urma bombardamentului
  • Oficialii israelieni susţin că ţinta atacului a fost un comandant al Hamas, pe care l-au lichidat în raid
1802 afișări
Imaginea articolului Israelul bombardează o tabăra de refugiaţi din Gaza. Oficialii susţin că l-au ucis pe comandantul Hamas în urma atacului

Sursa foto: MediafaxFoto

Armata israeliană a emis un comunicat în care explică de ce au bombardat Jabalia, cea mai mare tabără de refugiaţi din Gaza. Oficialii de la Tel Aviv susţin că în urma raidului aerian l-au ucis pe Ibrahim Biari, liderul Hamas responsabil pentru declanşarea atacurilor teroriste din 7 octombrie.

Purtătorul de cuvânt al Hamas, Hazem Qassem, a negat faptul că în tabără s-ar fi aflat vreun comandant al organizaţiei şi a numit afirmaţia un pretext israelian pentru uciderea civililor.

Odată cu lichidarea lui Biari, în bombardament şi-au pierdut viaţa 50 de palestinieni iar alţi 150 au fost răniţi. Israelul a trimis avertismente repetate locuitorilor din Gaza să evacueze zonele din nord, însă mulţi nu au respectat ordinul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici