Israelul respinge apelul la încetarea focului aprobat de Adunarea Generală a ONU

  • Jurnaliştii străini: „Nu am văzut niciodată o asemenea intensitate a focului”
  • Coordonatorul Umanitar al Naţiunilor Unite: Siguranţa civililor, a echipelor medicale, a jurnaliştilor şi a angajaţilor ONU este în pericol grav
  • Naţiunile Unite au avertizat că cei aproximativ două milioane de locuitori ai Gazei se confruntă cu o catastrofă umanitară
424 afișări
Imaginea articolului Israelul respinge apelul la încetarea focului aprobat de Adunarea Generală a ONU

Sursa foto: MediafaxFoto

Israelul respinge apelul aprobat de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite cu privire la încetarea imediată a focului în fâşia Gaza şi limitarea operaţiunilor militare în teritoriul palestinian.

"Respingem categoric apelul dispreţuitor al Adunării Generale a ONU pentru încetarea focului. Israelul intenţionează să elimine Hamas aşa cum s-a ocupat de nazişti şi ISIS", a scris ministrul israelian de externe Eli Cohen pe X.

Adunarea Generală a ONU a votat vineri pentru aprobarea unei rezoluţii care solicită încetarea imediată a ostilităţilor în războiul dintre Israel şi Hamas. În total, 120 de ţări au votat în favoarea rezoluţiei, în timp ce 14 ţări, printre care SUA şi Israel, au votat împotriva acesteia. Alte 45 de ţări s-au abţinut de la vot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici