Italia: Doi români de etnie romă au încercat să răpească o fetiţă de trei ani

Doi cetăţeni români de etnie romă au fost arestaţi de poliţie joi după ce au încercat să răpească o fetiţă de trei ani la un centru comercial din oraşul italian Catania.

28 afișări
Imaginea articolului Italia: Doi români de etnie romă au încercat să răpească o fetiţă de trei ani

Italia: Doi români de etnie romă au încercat să răpească o fetiţă de trei ani (Imagine: Mediafax Foto)

Fetiţa era în compania mamei sale care făcea cumpărături într-un centru comercial, când o femeie de etnie romă s-a apropiat pentru a cerşi, relatează La Repubblica în ediţia electronică.

Femeia i-a răspuns că nu are mărunt. Câteva clipe mai târziu, în timp ce mama fetiţei aşeza cumpărăturile în maşină, femeia de etnie romă a încercat să o răpească pe micuţă din căruciorul cu cumpărături, cu ajutorul unui bărbat, tot rom.

Incidentul a avut loc sub privirile indiferente ale trecătorilor, a povestit femeia, soţia unui inspector de poliţie, care, imediat ce a fost anunţat de aceasta, a trimis o patrulă mobilă a comisariatului local.

Cei doi români sunt acuzaţi de violenţă privată, răpire de minori şi tentativă de sechestrare de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici