Italia: O româncă a câştigat un milion de euro la loterie

O româncă a câştigat un milion de euro la loterie cu un bilet cumpărat în provincia italiană Ancona (centru), relatează site-ul IlSole24Ore .

37 afișări
Imaginea articolului Italia: O româncă a câştigat un milion de euro la loterie

Italia: O româncă a câştigat un milion de euro la loterie

Femeia a cumpărat marţi la prânz un loz de zece euro într-un magazin din localitatea Fabriano (provincia Ancona) şi aproape că era să leşine în momentul în care a văzut că a câştigat un milion de euro.

"În magazin era fratele meu Giorgio", povesteşte Maria Grazia Gobbi, proprietara unităţii în care s-a înregistrat câştigul. "Giorgio mi-a spus că femeia a avut un moment de uşor dezechilibru, dar şi-a revenit rapid. E clar că un câştig de acest fel te poate face să leşini", afirmă Gobbi.

"Ştiu cine este câştigătoarea, o cunosc foarte bine, dar nu mă întrebaţi prea multe", adaugă femeia în încercarea de a o proteja pe câştigătoare. "Vă pot spune doar că este o tănără din străinătate care locuieşte aici şi care este o clientă fidelă a magazinului", încheie ea.

Cu toate acestea, alţi localnici spun că banii au fost câştigaţi de o tânără româncă din Fabriano, căsătorită cu un italian.

Săptămâna trecută, alţi doi imigranţi români au câştigat un milion de euro la loterie cu un bilet cumpărat în regiunea Piemonte, nordul Italiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici