Italia va avea 1.500 de pavilioane de vaccinare COVID-19, proiectate de arhitectul Stefano Boeri. Ce simbolizează acestea

  • Un total de 1.500 de pavilioane circulare temporare vor fi amenajate în pieţele şi centrele oraşelor din Italia.
  • Proiectul pentru aceste pavilioane a fost dezvăluit luni de arhitectul Stefano Boeri, care, împreună cu o echipă de consultanţi, a dezvoltat logo-ul şi aspectele vizuale ale campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în Italia.
  • Stefano Boeri a lucrat la proiectul de vaccinare gratuită.
591 afișări
Imaginea articolului Italia va avea 1.500 de pavilioane de vaccinare COVID-19, proiectate de arhitectul Stefano Boeri. Ce simbolizează acestea

Italia va avea 1.500 de pavilioane de vaccinare COVID-19, proiectate de arhitectul Stefano Boeri. Ce simbolizează acestea

Sute de pavilioane de vaccinare anti-COVID-19, cu o grafică florală, vor fi instalate în Italia începând cu luna ianuarie, pe măsură ce ţara începe să îşi imunizeze populaţia.

Pavilioanele vor avea un interior din lemn, iar acoperişul va fi din material reciclabil textil, impermeabil, care va avea imprimat pe partea exterioară simbolul unei primule, o floare timpurie de primăvară, care, după cum a afirmat şi arhitectul Stefano Boeri pentru CNN, este un „simbol al seninătăţii şi regenerării”.

„Vaccinarea va fi un act de responsabilitate civică, dragoste pentru ceilalţi şi redescoperire a vieţii. Dacă acest virus ne-a închis în spitale şi în case, vaccinul ne va readuce în contact cu viaţa şi cu natura care ne înconjoară”,  a declarat arhitectul Stefano Boeri.

Stefano Boeri este unul dintre cei mai cunoscuţi arhitecţi din Italia, renumit pentru clădirea sa Il Bosco Verticale, Pădurea Verticală, a cărei faţadă este plină de copaci şi verdeaţă.

Peste 65.000 de decese provocate de coronavirus au fost înregistrate în Italia, conform cifrelor colectate de Universitatea Johns Hopkins, depăşind Marea Britanie pentru cel mai mare număr de morţi din Europa.

Scepticismul italienilor cu privire la vaccinare îi preocupă pe oamenii de ştiinţă de câţiva ani. În 2018, guvernul ţării a suspendat vaccinările obligatorii pentru şcolarii italieni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici