Italian, agresat într-un bar din România. Bărbatul a fost lovit în ochi cu un tac de biliard

Un cetăţean italian detaşat cu serviciul în România a fost agresat într-un bar unde se afla împreună cu colegii, fiind lovit în ochi cu un tac de biliard de un român şi riscând să îşi piardă ochiul

158 afișări
Imaginea articolului Italian, agresat într-un bar din România. Bărbatul a fost lovit în ochi cu un tac de biliard

Un italian detaşat cu serviciul în România a fost agresat într-un bar, de un român

Italianul în vârstă de 44 de ani, originar dintr-o localitate situată în apropiere de Brescia, a fost agresat, luni seară, în barul unui motel din România. Altercaţia a izbucnit pentru că italianul a sărit în apărarea unui coleg care avusese un schimb dur de replici cu un român, informează Corriere della Sera, în ediţia electronică.

Potrivit presei italiene, românul l-a lovit pe italian cu un tac de biliard în ochi. Bărbatul a suferit răni grave, a fost operat de urgenţă la ochi într-un spital din România, fiind transferat marţi în Italia.

Presa italiană nu precizează unde a avut loc agresiunea, dezvăluind doar că este vorba de un oraş situat la 200 de kilometri de Bucureşti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici