Japonia are noi suspiciuni despre stare de sănătate a lui Kim Jong-un / Noul coronavirus se „răspândeşte în toată ţara”

  • Ministrul Apărării din Japonia, Taro Kono, a dezvăluit că există îngrijorări asupra stării de sănătate a liderului nord coreean la o conferinţa de presă, relatează Daily Mail.
  • Kim nu a fost văzut timp de aproape trei săptămâni în aprilie şi o serie de informaţii despre starea sa de sănătate au circulat în presa din toată lumea.
  • În cele din urmă a fost ilustrat la 1 mai la inaugrarea unei noi uzine de îngrăşăminte, dar a apariţiile sale au fost limitate.
3181 afișări
Imaginea articolului Japonia are noi suspiciuni despre stare de sănătate a lui Kim Jong-un / Noul coronavirus se „răspândeşte în toată ţara”

Japonia are noi suspiciuni despre stare de sănătate a lui Kim Jong-un

Japonia are „ceva suspiciuni” cu privire la sănătatea dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, după luni de zile în care au fost făcute speculaţii despre starea sa. Ministrul Apărării, Taro Kono, a dezvăluit preocupările ţării sale în cadrul unei conferinţe de presă, joi, la 70 de ani de la începerea războiului din Coreea.

Kono a spus: „Avem ceva suspiciuni cu privire la sănătatea lui, relatează The Sun.

El a spus că au existat „mişcări foarte ciudate” în Coreea de Nord, care se datorează faptului că Kim „încearcă să nu se infecteze”. El a adăugat că virusul se „răspândeşte în toată ţara”. Coreea de Nord a susţinut constant că nu a înregistrat un singur caz de virus, dar experţii străini sunt extrem de sceptici. 

La începutul acestei săptămâni, Coreea de Nord şi-a suspendat planurile ce vizau acţiuni militare împotriva Coreei de Sud, a declarat presa de stat a ţării.

Decizia a fost luată în cadrul unei reuniuni a Comisiei Militare Centrale a ţării, care a fost prezidată de Kim. Cu o săptămână mai devreme, sora lui mai mică, Kim Yo-jong, a ameninţat cu o acţiune militară nespecificată - la scurt timp după ce a dat ordin să arunce în aer un birou comun de legătură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici