VIDEO  Japonia, în stare de şoc. Privirea uluită a prezentatorului de la postul public NHK, care a anunţat atacul asupra fostului premier

Japonia este în stare de şoc, după atacul asupra lui Shinz Abe.

4045 afișări
Imaginea articolului Japonia, în stare de şoc. Privirea uluită a prezentatorului de la postul public NHK, care a anunţat atacul asupra fostului premier

Prim-ministrul Japoniei Fumio Kishida a susţinut o conferinţă de presă a dat detalii despre starea lui Abe.

Lui Kishisa îi tremura vocea, când le-a vorbit reporterilor şi s-a oprit de mai multe ori, afectat de emoţii. Despre atac, a comentat: „Acest atac barbar şi malign nu va fi tolerat”.

După conferinţa de presă a lui Kishida, a sosit vestea morţii lui Shinzo Abe.

Prezentatorul televiziunii publice a fost cel care a anunţat, şocat, atacul asupra lui Shinzo Abe, având vocea frântă şi privirea uluită.

Gazda televiziunii publice japoneze NHK a dat vestea atacului asupra fostului premier Shinzo Abe la ora locală 11.30.

O scurtă introducere, apoi imaginile împuşcării şi cu Abe la pământ.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici