Jared Kushner va coopera în cadrul anchetei privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA

Jared Kushner, principalul consilier al preşedintelui SUA Donald Trump, a declarat că va coopera în cadrul anchetei privind legăturile campaniei lui Donald Trump cu Rusia, în urma informaţiilor că acesta este investigat de FBI, informează The Guardian.

632 afișări
Imaginea articolului Jared Kushner va coopera în cadrul anchetei privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA

Jared Kushner va coopera în cadrul anchetei privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA (Imagine: Hepta)

Mai multe agenţii de ştiri au făcut public faptul că anchetatorii se concentrează în cadrul investigaţiei legăturii dintre Rusia şi campania lui Donald Trump pe o serie de întâlniri avute între Kushner, ginerele preşedintelui american, şi oficiali ruşi.

”Kushner s-a oferit voluntar să împărtăşească Congresului ceea ce ştie despre aceste întrevederi”, a afirmat Jamie Gorelick, avocatul consilierului american.

”El va face acelaşi lucru în cazul în care este contactat în legătură cu alte investigaţii”, a adăugat acesta.

Kushner nu a fost acuzat de săvârşirea unor delicte şi nu se află în prim-planul acestei investigaţii.

În 2016, executivii unei bănci ruse, Vnesheconombank (VEB), au avut o serie de discuţii cu Jared Kushner. Consilierul preşedintelui american a avut de asemenea o întrevedere cu Serghei Kislyak, ambasadorul rus în SUA.

Kushner este investigat în prezent din cauza ”extinderii şi naturii interacţiunilor sale cu Rusia”, conform unei publicaţii americane.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici