Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari într-o singură zi

  • Jeff Bezos s-a îmbogăţit cu 13 miliarde de dolari în doar o zi
  • Este cel mai are salt al unei persoane, înregistrat într-o singură zi, de când Bloomberg monitorizează activitatea financiară a miliardariilor, din 2012
  • Acţiunile Amazon au crescut cu 7.9%, cea mai mare creştere începând cu decembrie 2018
1978 afișări
Imaginea articolului Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari într-o singură zi

Sursa FOTO: Profimedia

Jeff Bezos a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă cel mai mare salt individual al unei persoane, într-o singură zi, de când Bloomberg monitorizează activitatea financiară a miliardarilor.

Potrivit sursei citate, acţiunile Amazon au crescut luni cu 7.9%, setând astfel un trend optimist în ceea ce priveşte shopping-ul online.

În vârstă de 56 de ani, Jeff Bezos, fondatorul Amazon şi cel mai bogat om al lumii, şi-a adăugat în conturi 74 de miliarde de dolari în 2020, ajungând la o avere totală de 189.3 miliarde de dolari, în ciuda faptului că SUA intră într-una dintre cele mai dificile perioade din punct de vedere financiar din istorie.

Pentru a măsura dimensiunea averii lui Bezos, un calcul arată că acesta a depăşit de unul singur valoarea de piaţă a giganţilor precum Exxon Mobil, Nike sau Mc Donald's.

Marile companii ale lumii se bucură de creşterea profiturilor în această perioadă, pe de-o parte datorită faptului că angajaţii au fost nevoiţi să lucreze de acasă, iar pe de altă parte datorită stimulentelor financiare oferite de guverne şi bănci.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici