Jeremy Corbyn transmite că doreşte organizarea de alegeri în Marea Britanie

Jeremy Corbyn, liderul opoziţiei din Marea Britanie, a anunţat luni că doreşte organizarea de alegeri, iar Partidul Laburist va opri producerea unui Brexit fără Acord, conform Reuters.

322 afișări
Imaginea articolului Jeremy Corbyn transmite că doreşte organizarea de alegeri în Marea Britanie

Jeremy Corbyn transmite că doreşte organizarea de alegeri în Marea Britanie

„Trebuie să fim uniţi pentru a opri un Brexit fără Acord- această săptămână ar putea fi ultima noastră şansă. Apoi, avem nevoie de alegeri generale”, a declarat Jeremy Corbyn.

„În aceste alegeri, Partidul Laburist va oferi oamenilor şansa să ia înapoi controlul şi să aibă ultimul cuvânt într-un vot public, cu opţiuni credibile, inclusiv opţiunea de a rămâne”, a adăugat liderul Partidului Laburist.

De asemenea, Jeremy Corbyn a reiterat faptul că doreşte să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Boris Johnson.

„Dacă nu va exista un acord, dorim să rămânem (în UE, n.red.), dacă este un alt acord, partidul nostru va iniţia procesul democratic pentru a ne stabili poziţia”, a menţionat Corbyn.

Boris Johnson a adoptat o abordare dură faţă de Uniunea Europeană, respingând Acordul Brexit elaborat de fostul Cabinet Theresa May cu Bruxellesul şi afirmând că Marea Britanie se va retrage din Blocul comunitar pe 31 octombrie 2019 cu sau fără un nou tratat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici