Jerry Seinfeld a făcut apel pentru conştientizare şi sprijin emoţional cu ocazia vizitei sale in Tel Aviv

  • Jerry Seinfeld şi familia sa au participat la o întâlnire emoţionantă la sediul Forumului pentru Ostatici şi Familii Disparute din Tel Aviv.
  • Comedianul a exprimat angajamentul său ferm de a creşte nivelul de conştientizare cu privire la situaţia ostaticilor în contextul conflictului dintre Hamas şi Israel.
976 afișări
Imaginea articolului Jerry Seinfeld a făcut apel pentru conştientizare şi sprijin emoţional cu ocazia vizitei sale in Tel Aviv

Sursa foto: instagram.com/BringHomeNow

Jerry Seinfeld a vizitat Tel Aviv, întâlnindu-se cu familiile şi cu ostaticii eliberaţi, implicaţi în conflictul dintre Hamas şi Israel. Acesta, împreună cu familia sa, a participat la o întâlnire emoţionantă la sediul Forumului pentru Ostatici şi Familii Disparute.

Seinfeld şi-a exprimat angajamentul de a sensibiliza cu privire la ostatici în conflictul în desfăşurare. Forumul a apreciat sprijinul familiei Seinfeld, sperând că aceasta va contribui la revenirea în siguranţă a tuturor ostaticilor.

Organizaţia oferă asistenţă medicală, emoţională şi profesională familiilor afectate şi lucrează pentru conştientizarea globală a crizei. Seinfeld semnase anterior o scrisoare deschisă în sprijinul Israelului, condamnând Hamas, şi subliniind necesitatea revenirii ostaticilor nevinovaţi.

Luna trecută, 105 persoane au fost eliberate de Hamas în timpul unui armistiţiu de o săptămână cu Israelul. Multe altele sunt în continuare date dispărute, despre care se presupune că sunt deţinute de organizaţia militantă palestiniană şi de alte grupuri din Gaza, în timp ce părţile aflate în conflict continuă să lupte.

În timp ce eforturile diplomatice pentru un armistiţiu continuă, o mare parte din nordul Gaza a fost decimată de lovituri aeriene şi, potrivit ONU, aproape 1,9 milioane de persoane - peste 80% din populaţia enclavei - au fost strămutate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici