Jill Biden: Istoria se scrie în faţa noastră. Putem simţi că trecem linia care va împărţi lumea noastră în "înainte" şi "după"

Vorbind miercuri în faţa familiilor militarilor americani de la Fort Campbell din Kentucky, prima doamnă a SUA Jill Biden a abordat invazia rusă în Ucraina, afirmând că administraţia americană îl va trage la răspundere pe preşedintele rus Vladimir Putin pentru acţiunile sale în această ţară.

42803 afișări
Imaginea articolului Jill Biden: Istoria se scrie în faţa noastră. Putem simţi că trecem linia care va împărţi lumea noastră în "înainte" şi "după"

Jill Biden: Istoria se scrie în faţa noastră. Putem simţi că trecem linia care va împărţi lumea noastră în "înainte" şi "după"

"Există momente în care ne dăm seama brusc că istoria se scrie în faţa noastră - când aproape că putem simţi că trecem linia care va împărţi lumea noastră în "înainte" şi "după". Acesta este unul dintre acele momente", a spus Jill Biden.

Multe dintre rudele prezente au avut un membru al familiei care a fost detaşat în Europa de Est în cadrul 101th Airborne, relatează CNN.

Adresându-se direct acestora, Jill Biden a spus: "Sunt acolo, în Europa, alături de aliaţii noştri şi întâmpinând refugiaţii ucraineni".

Ea a reluat poziţia administraţiei americane cu privire la invazia rusă, spunând: "Îl facem pe Putin responsabil pentru războiul său prin diplomaţie cu sancţiuni paralizante. Oferim Ucrainei asistenţă economică, umanitară şi de securitate". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici