Joe Biden câştigă alegerile parţiale în Wisconsin. Bernie Sanders a anunţat public că îl sprijină la alegerile din noiembrie

Fostul vicepreşedinte Joe Biden a devenit, luni, candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale, după ce primele rezultate ale alegerilor interne din statul Wisconsin îl dau câştigător, scrie Reuters.

385 afișări
Imaginea articolului Joe Biden câştigă alegerile parţiale în Wisconsin. Bernie Sanders a anunţat public că îl sprijină la alegerile din noiembrie

Joe Biden câştigă alegerile parţiale în Wisconsin, în timp ce Bernie Sanders a anunţat public că îl sprijină la alegerile din noiembrie

Biden a devenit virtual candidat al democraţilor la alegerile din 3 noiembrie încă de săptămâna trecută, după ce singurul său contracandidat rămas în cursă, Bernie Sanders, a anunţat că se retrage din cursă.

Luni, în timp ce primele rezultate ale scrutinului din Wisconsin erau anunţate de presă, Bernie Sanders a anunţat că îl va susţine pe fostul său rival Joe Biden pentru a-l învinge pe „cel mai periculos preşedinte din istoria modernă”.

„Astăzi, le cer tuturor americanilor - toţi democraţii, independenţii şi numeroşi republicani - să se alăture în această campanie şi să vă apere candidatura, pe care o susţin”, a declarat Bernie Sanders într-o postare de pe Twitter.

Senatorul Bernie Sanders a anunţat miercuri după-amiază retragerea din cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, permiţând astfel obţinerea nominalizării de către fostul vicepreşedinte Joseph Biden.

Fostul vicepreşedinte Joseph Biden îl va avea ca adversar în scrutinul prezidenţial din noiembrie pe preşedintele Donald Trump, care speră să obţină un nou mandat.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici