Joe Biden îi va aduce duminică omagii Reginei Elizabeta a II-a

Preşedintele SUA, Joe Biden, şi prima doamnă Jill Biden merg sâmbătă la Londra, pentru a participa la funeraliile Reginei Elizabeta a II-a. Liderul american îşi va prezenta omagiile duminică, potrivit Sky News.

301 afișări
Imaginea articolului Joe Biden îi va aduce duminică omagii Reginei Elizabeta a II-a

Elicopterul cu Biden şi Prima Doamnă la bord a decolat şi se îndreaptă spre baza aeriană Andrews, de unde vor zbura către Londra. FOTO Twitter

Preşedintele american şi soţia sa îi vor aduce duminică omagiile Reginei, în faţa sicriului depus în Westminster Hall. Ulterior, ei vor semna în cartea oficială de condoleanţe şi vor participa la o recepţie oferită de Regele Charles al III-lea.

Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu 13 dintre ultimii 14 preşedinţi americani, începând cu Harry Truman. La funeraliile ei vor participa aproape 100 de preşedinţi şi şefi de guvern.

Organizatorii vizitei la Londra mai anunţă că discuţiile dintre Joe Biden şi prim-ministrul Liz Truss nu vor avea loc duminică în Downing Street.

În schimb, discuţiile bilaterale „complete" se vor desfăşura miercuri, la Adunarea Generală a ONU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici