Joe Biden laudă, în Polonia, curajul poporului Ucrainei în lupta dintre "democraţie şi oligarhi"

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a lăudat, în cursul vizitei la o bază militară americană din Polonia, curajul civililor ucraineni care opun rezistenţă trupelor ruse, afirmând că în prezent este vorba de o luptă între "democraţie şi oligarhi".

243 afișări
Imaginea articolului Joe Biden laudă, în Polonia, curajul poporului Ucrainei  în lupta dintre "democraţie şi oligarhi"

Joe Biden laudă, în Polonia, curajul poporului Ucrainei în lupta dintre "democraţie şi oligarhi"

"Cetăţenii ucraineni au verticalitate. Sunt foarte curajoşi, femei, tineri stau în mijloc, în faţa unui tanc, şi spun că nu se dau la o parte, îşi apără teritoriul, sunt incredibili", a declarat Joseph Biden, citat de CNN.

"În prezent, se dă o luptă între democraţie şi oligarhi. Vă implicaţi în ceva mai mult decât atenuarea sau nu a situţiei ucrainenilor. Suntem într-o nouă etapă, generaţia voastră este într-un moment de inflexiune", a spus Joseph Biden, adresându-li-se militarilor americani din Divizia 82 Aeropurtată staţionaţi în baza din Rzeszów, în sud-estul Poloniei, la circa 125 de kilometri de frontiera Ucrainei.

Joseph Biden le-a mulţumit militarilor americani pentru activitate, afirmând că reprezintă "cea mai bună forţă combatantă din istoria lumii".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
polonia,
ucraina

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici