Joe Biden o felicită pe Nancy Pelosi pentru performanţele politice "istorice"

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a felicitat-o joi după-amiază pe Nancy Pelosi, aflată la finalul mandatului de preşedinte al Camerei Reprezentanţilor, pentru rezultatele politice "istorice".

805 afișări
Imaginea articolului Joe Biden o felicită pe Nancy Pelosi pentru performanţele politice "istorice"

"Preşedintele Biden a felicitat-o pe Nancy Pelosi pentru performanţele istorice în funcţia de preşedinte al Camerei Reprezentanţilor", anunţă Casa Albă, potrivit CNN.

"Istoria îşi va aminti de Nancy Pelosi ca fiind cel mai important preşedinte al Camerei Reprezentanţilor din istoria noastră. Toate acţiunile ei reflectă demnitate, o demnitate pe care o observă în vieţile cetăţenilor noştri. Datorită lui Nancy Pelosi, vieţile a milioane de americani sunt mai bune, chiar şi în districte reprezentate de politicieni republicani care au votat împotriva proiectelor ei şi care o critică prea des. Aceasta este Nancy - lucrează mereu pentru demnitatea tuturor oamenilor", a afirmat preşedintele Biden.

Nancy Pelosi, preşedintele în funcţie al Camerei Reprezentanţilor, a anunţat joi după-amiază că după încheierea actualei legislaturi şi schimbarea majorităţii în favoarea Partidului Republican nu intenţionează să încerce obţinerea vreunui post de conducere în cadrul grupului parlamentar democrat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici