Joe Biden primeşte un ajutor surprinzător. Fata unui primar celebru se alătură taberei sale

  • Fata lui Rudolf Giuliani, fostul primar al New York-ului şi-a declarat susţinerea pentru Biden
  • Caroline Rose Giuliani a precizat în Vanity Fair că nu poate sta deoparte în lupta electorală
  • Giuliani este cunsocut ca un adept al lui Trump
1305 afișări
Imaginea articolului Joe Biden primeşte un ajutor surprinzător. Fata unui primar celebru se alătură taberei sale

Joe Biden primeşte un ajutor surprinzător. Fata unui primar celebru se alătură taberei sale

Pe măsură ce se aprope alegerile prezidenţiale din SUA, tot mai multe personalităţi publice îşi declară susţinerea pentru o tabără sau alta.

Joe Biden, fost vicepreşedinte SUA, în mandatul lui Barack Obama, a primit un suport neaşteptat din partea fetei lui Rudolf Giuliani, fost primar al oraşului New York.

”Nu pot sta deoparte, trebuie să acţionăm”, a precizat Rose Giuliani în revista Vanity Fair.

Mai mult, Rose Giuliani a făcut şi o mărtuerisire în cadrul revistei. ”Trebuie să vă spun ceva. Tatăl meu este Rudy Giuliani, eu am încercat mereu să ascund acest detaliu prin cariera mea în domeniul artelor. Nu pot schimba felul de a gândi al tatălui meu dar împreună putem să scăpăm de această guvernare toxică”, a precizat Rose Giuliani.

Rose Giuliani spune că acest lucru se poate face doar ”susţinându-l pe Joe Biden dar şi pe Kamala Harris”.

”Am vrut să fug de guvernarea Trump care nu oferă egalitate oamenilor de culoare şi comunităţii LGBT. De la 12 ani m-am certat cu tatăl meu pentru a apăra drepturile acestor comunităţi”, a spus fata lui Giuliani care este regizoare în cadrul comunităţii LGBT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici