Joe Biden va anunţa marţi primii membri ai Administraţiei SUA / Anthony Blinken va fi secretar de Stat

  • Joseph Biden va anunţa marţi primii membri ai Administraţiei SUA
  • Anthony Blinken ar urma să fie propus secretar de Stat
  • Jake Sullivan va fi numit consilier pentru Securitate Naţională, iar Linda Thomas-Greenfield ambasador la ONU
213 afișări
Imaginea articolului Joe Biden va anunţa marţi primii membri ai Administraţiei SUA / Anthony Blinken va fi secretar de Stat

Joe Biden va anunţa marţi primii membri ai Administraţiei SUA / Anthony Blinken va fi secretar de Stat

Preşedintele-ales al SUA, Joseph Biden, urmează să anunţe, marţi, primele persoane nominalizate pentru funcţii în viitoarea Administraţie de la Washington, pentru funcţia de secretar de Stat urmând să fie propus Anthony Blinken, conform NBC News.

Anthony Blinken, în vârstă de 58 de ani, a fost adjunct al consilierului prezidenţial pentru Securitate Naţională în perioada 2013-2015, în timpul Administraţiei Barack Obama, şi adjunct al secretarului de Stat în perioada 2015-2017.

Jake Sullivan ar urma să fie desemnat de Joseph Biden consilier pentru Securitate Naţională. Sullivan a fost consilier pentru Securitate Naţională al vicepreşedintelui Joseph Biden, după care a fost adjunct al şefului de Cabinet al secretarului de Stat Hillary Clinton. Ulterior, a fost consilier politic al echipei de campanie a lui Hillary Clinton, în 2016.

Linda Thomas-Greenfield, adjunct al secretarului de Stat în perioada 2013-2017, ar urma să devină ambasadorul SUA la Naţiunile Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici