John Kerry s-a întâlnit, la Geneva, cu ministrul iranian de Externe

Secretarul de Stat american, John Kerry, s-a întâlnit miercuri seară, la Geneva, cu ministrul iranian de Externe, Mohammad Zarif, pentru a discuta despre programul nuclear iranian, afirmă oficiali americani citaţi de AFP.

116 afișări
Imaginea articolului John Kerry s-a întâlnit, la Geneva, cu ministrul iranian de Externe

John Kerry s-a întâlnit, la Geneva, cu ministrul iranian de Externe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrevederea, care nu era prevăzută în agendă, intervine după cinci ore de "discuţii substanţiale" între diplomaţi ai ambelor ţări pe tema programului nuclear iranian, afirmă surse americane.

"Cele două delegaţii au avut discuţii substanţiale pe diverse teme, inclusiv pe tema programului nuclear iranian", a declarat un oficial american.

Occidentul suspectează Iranul că încearcă să fabrice arme nucleare sub paravanul unui program nuclear civil. Regimul islamist de la Teheran respinge acuzaţiile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici