John Kerry, secretarul de Stat american: Decizia Rusiei de a susţine regimul Bashar al-Assad este iresponsabilă

Decizia Rusiei de a susţine regimul Bashar al-Assad este "iresponsabilă", a acuzat marţi, la Bruxelles, secretarul de Stat american, John Kerry, pledând însă pentru găsirea unei soluţii politice la conflictul din Siria.

2074 afișări
Imaginea articolului John Kerry, secretarul de Stat american: Decizia Rusiei de a susţine regimul Bashar al-Assad este iresponsabilă

John Kerry, secretarul de Stat american: Decizia Rusiei de a susţine regimul Bashar al-Assad este iresponsabilă

"Rusia a luat o decizie iresponsabilă prin susţinerea regimului Bashar al-Assad", a afirmat John Kerry, citat de site-ul cotidianului Le Figaro, apreciind că Moscova demonstrează că nu vrea o soluţie politică la conflictul sirian.

"Vreau să fie foarte clar: nu vom abandona poporul sirian şi nu vom renunţa la eforturile de găsire a păcii", a precizat şeful diplomaţiei americane, aflat al Bruxelles.

"Vom continua eforturile pentru a ajunge la un armistiţiu semnificativ, viabil şi aplicabil în toată ţara, iar acest lucru va include blocarea la sol a avioanelor militare siriene şi ruse în unele zone", a insistat John Kerry.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici