Josef Fritzl a pledat vinovat pentru viol şi incest dar nu şi pentru crimă

Tatăl incestuos din Austria, Josef Fritzl, al cărui proces a început luni dimineaţă la Sankt-Poelten, în apropiere de Viena, a pledat vinovat pentru viol, sechestrare şi incest, dar nu şi pentru crimă şi sclavie.

105 afișări
Imaginea articolului Josef Fritzl a pledat vinovat pentru viol şi incest dar nu şi pentru crimă

Josef Fritzl a pledat vinovat pentru viol şi incest dar nu şi pentru crimă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avocatul său, Rudolf Mayer, a declarat că este respinsă acuzaţia de crimă în cazul unui copil rezultat din incest decedat în 1996.

 

Austriacul Josef Fritzl este acuzat că şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 24 de ani în locuinţa din orăşelul Amstetten.

Josef Fritzl, în vârstă de 73 de ani, a venit la sediul instanţei cu faţa acoperită şi însoţit de şase poliţişti.

Trei judecători şi opt juraţi vor decide în ce măsură se face vinovat Josef Fritzl, acuzat de crimă, exploatare, sechestrare, viol şi incest.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici