Josef Fritzl primeşte sute de scrisori de la admiratoare

Josef Fritzl, bărbatul care şi-a închis fiica în subsolul casei 24 de ani şi a avut şapte copii cu ea, a fost condamnat la închisoare şi, potrivit unor surse din penitenciar, a primit în jur de 200 de scrisori de la admiratoare care îl asigură de dragostea şi sprijinul lor.

29 afișări
Imaginea articolului Josef Fritzl primeşte sute de scrisori de la admiratoare

Josef Fritzl primeşte sute de scrisori de la fane

Fritzl, de 73 de ani, a violat-o pe fiica sa Elisabeth în repetate rânduri, aceasta născându-i şapte copii, dintre care doar şase au supravieţuit.

Conducerea penitenciarului unde este încarcerat austriacul a spus că acesta a primit în jur de 5.000 de scrisori cu mesaj negativ, dar şi foarte multe scrisori de încurajare, informează Daily Mirror.

Unele dintre fanele care i-au scris lui Josef Fritzl sunt de părere că acesta este "bun la suflet" şi neînţeles.

Majoritatea acestor femei au fost convinse de admiratoarele acestuia că şi-ar fi închis fiica pentru a o ţine departe de "calea cea rea" şi pentru a-i prezenta "bucuriile maternităţii".

Elisabeth are acum 42 de ani, este internată într-o clinică împreună cu cei şase copii ai săi şi spune că nu mai vrea să-şi vadă niciodată tatăl.

Fritzl va apărea în faţa instanţei vineri, pe 6 iunie.

Faptele austriacului au ieşit la lumină când fiica cea mare a Elisabethei, Kerstin, de 19 ani, s-a îmbolnăvit grav şi a avut nevoie de spitalizare. Ea este în comă indusă artificial la spitalul din Amstetten, dar starea ei s-a îmbunătăţit şi medicii vor s-o readucă la viaţă.

Elisabeth şi cinci dintre copiii săi se află într-o clinică psihiatrică, unde autorităţile din Amstetten le protejează intimitatea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici