Joseph Biden menţine un avans de 10%-12% în preferinţele de vot, în raport cu Donald Trump

  • Sondaje: Joseph Biden menţine un avans de 10%-12% în preferinţele de vot, în raport cu Donald Trump
  • CNN: Donald Trump încă menţine şanse de a obţine victoria în 3 noiembrie
  • Donald Trump mizează pe câştigarea votului în state care sunt încă indecise
476 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden menţine un avans de 10%-12% în preferinţele de vot, în raport cu Donald Trump

Joseph Biden menţine un avans de 10%-12% în preferinţele de vot, în raport cu Donald Trump

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, menţine un avans de 10%-12% în raport cu preşedintele Donald Trump în preferinţele de vot, conform celor mai recente sondaje de opinie.

Potrivit unui sondaj difuzat de ABC News/Washington Post, tandemul Joseph Biden/Kamala Harris este creditat cu 55% din intenţiile de vot, în timp ce Donald Trump şi Mike Pence sunt creditaţi cu 43%.

Un alt sondaj, difuzat de Fox News, îl creditează pe Joseph Biden cu 53% din intenţiile de vot, în timp ce Donald Trump este la nivelul de 43%.

Postul de televiziune CNN notează că media sondajelor de opinie îi acordă lui Joe Biden o cotă de 52%-53%, diferenţa faţă de Donald Trump fiind de 11%. Totuşi, CNN precizează că Donald Trump încă are şanse care nu sunt neglijabile de a obţine victoria în scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie.

Donald Trump mizează pe câştigarea votului în state care sunt încă indecise din punct de vedere electoral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
politică

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici