Julian Assange promite dezvăluiri despre Google în săptămânile următoare

Fondatoul WikiLeaks, Julian Assange, a promis, într-o conferinţă ţinută pentru a marca 10 ani de la lansarea platformei pe care sunt publicate documente confidenţiale, dezvăluiri despre gigantul Google şi alegerile din SUA.

694 afișări
Imaginea articolului Julian Assange promite dezvăluiri despre Google în săptămânile următoare

Julian Assange promite dezvăluiri despre Google în săptămânile următoare

Primele materiale ar trebui să apară în această săptămână, dar Assange nu a oferit detalii suplimentare despre subiectele care vor fi acoperite. Într-un mesaj video, australianul promite publicarea unor „materiale semnificative” despre război, arme, petrol, alegerile din SUA, supravegherea în masă, internet şi Google, scrie Go4it.

Potrivit fondatorului WikiLeaks, conţinut nou va fi publicat în fiecare săptămână, timp de 10 săptămâni.

Organizaţia a publicat recent e-mailuri confidenţiale ale Partidului Democrat din SUA, cu câteva zile înainte de convenţia anuală a partidului. Assange a fost suspectat că este un suporter al lui Donald Trump, candidatul republican, dar a negat aceste acuzaţii, catalogându-le drept „false”.

Assange se adăposteşte în continuare în ambasada Ecuadorului din Londra, iar Suedia caută extrădarea sa într-un caz în care australianul este acuzat de viol. Assange a negat şi aceste acuzaţii şi a susţinut că acesta este doar un pretext pentru a fi extrădat în SUA, unde ar putea fi acuzat de spionaj.

Sursa: http://bit.ly/2dPbF1d.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici