Julian Cadman, băiatul de 7 ani, dat dispărut, printre persoanele ucise în urma atacului de la Barcelona. Bunicul acestuia lansase un apel pe Facebook pentru găsirea nepotului

Un copil în vârstă de şapte ani, cu cetăţenie britanică şi australiană, se află printre persoanele ucise în urma atacului terorist de la Barcelona, a anunţat poliţia catalană, relatează site-ul BBC News.

962 afișări
Imaginea articolului Julian Cadman, băiatul de 7 ani, dat dispărut, printre persoanele ucise în urma atacului de la Barcelona. Bunicul acestuia lansase un apel pe Facebook pentru găsirea nepotului

Un copil cu cetăţenie britanică şi australiană, printre persoanele ucise în urma atacului de la Barcelona. Bunicul acestuia lansase un apel pe Facebook pentru găsirea nepotului

Julian Alessandro Cadman se afla în Barcelona cu mama lui, care a fost rănită şi este internată în spital, după ce un camion a intrat, joia trecută, în mulţimea care se afla pe bulevardul Las Ramblas.

Bunicul copilului, Tony Cadman, lansase un apel pe Facebook pentru găsirea nepotului său, iar premierul britanic Theresa May anunţase că autorităţile britanice investighează dispariţia copilului.

"Nu vom uita niciodată zâmbetul lui şi îi vom păstra amintirea aproape de inimile noastre. În timp ce se bucura de atracţiile din Barcelona, împreună cu mama sa, Julian a fost în mod tragic luat de lângă noi. Era un băiat atât de energic şi amuzant, întotdeauna ne producea zâmbete. Am dori să le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat în căutarea lui Julian. Bunătatea lor a fost incredibilă în momente dificile", a anunţat familia lui Julian Cadman, într-un comunicat.

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a oferit condoleanţe familiei Cadman şi a precizat că moartea copilului este o tragedie.

"Ofer cele mai sincere condoleanţe familiei lui Julian Cadman şi tuturor celor care l-au iubit. Moartea lui este o tragedie. Noi, colegii noştri australieni şi autorităţile spaniole continuă să facă tot ce pot pentru a susţine familia în acest timp profund dureros", a spus Johnson.

Cel puţin 14 persoane au fost ucise, iar alte 130 au fost rănite în urma atacurilor cu vehicul comise în oraşele Barcelona şi Cambrils şi revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici