Julie Gayet dă în judecată revista Closer, după dezvăluirile privind presupusa relaţie cu Hollande

Julie Gayet, actriţa care ar avea o relaţie cu preşedintele Franţei, Francois Hollande, a intentat o acţiune judiciară împotriva filialei franceze a revistei Closer, după dezvăluirile despre relaţia cu şeful statului.

207 afișări
Imaginea articolului Julie Gayet dă în judecată revista Closer, după dezvăluirile privind presupusa relaţie cu Hollande

Julie Gayet (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Actriţa de comedie a cerut revistei Closer să retragă de pe site materialele publicistice despre presupusa relaţie pe care ea ar avea-o cu preşedintele François Hollande, relatează presa franceză şi belgiană.

Plângerea se referă la încălcarea dreptului la viaţa privată, în contextul în care revista mondenă Closer a publicat o serie de imagini cu Julie Gayet alături de François Hollande, scriind şapte pagini despre relaţia acestora.

François Hollande a declarat că nu va da în judecată revista Closer, însă s-a declarat "foarte indignat" din cauza dezvăluirilor publicaţiei de tip tabloid.

Revista Closer a dezvăluit că François Hollande, în vârstă de 59 de ani, are o relaţie amoroasă cu actriţa Julie Gayet, în vârstă de 41 de ani. Hollande a evitat, în cursul conferinţei de presă organizate marţi la Paris, să comenteze informaţiile despre relaţia amoroasă pe care ar avea-o cu actriţa Julie Gayet; de asemenea, el nu a precizat dacă mai are o relaţie cu Valérie Trierweiler, partenera sa declarată. "Fiecare poate avea probleme în viaţa sa personală. Este şi cazul nostru. Sunt momente dureroase. Problemele private sunt tratate în mod privat, în intimitatea respectării fiecăruia. Nu este nici locul, nici momentul de a face acest lucru acum. Nu voi răspunde la nicio întrebare pe această temă azi. O voi face înainte de întâlnirea pe care o am", a spus Hollande marţi, referindu-se la vizita oficială pe care o va efectua în Statele Unite pe 11 februarie.

Partenera declarată a lui Hollande, Valérie Trierweiler, rămâne spitalizată pe termen nedeterminat, a anunţat Biroul acesteia, citat de ziarul Le Monde. "Medicii consideră că are nevoie de mai multă odihnă şi va rămâne spitalizată. Medicii vor stabili când va putea fi externată", a explicat un apropiat al Primei Doamne a Franţei de la Palatul Elysée. "Are nevoie să se recupereze după şocul suferit. Are nevoie de linişte", precizează sursa citată. Revista Ici Paris a dezvăluit că Valérie Trierweiler a luat, după cearta cu preşedintele Franţei, în care acesta i-ar fi recunoscut relaţia cu Gayet, un anxiolitic puternic din clasa benzodiazepinelor, indicat pentru tulburări nevrotice şi anxietate, iar agenţii de securitate au decis transportarea la spital.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici