Jurnalistul NBC a stat în carantină două săptămâni înainte de interviul cu Vladimir Putin. „Este un interviu foarte important pentru noi”

  • Jurnalistul NBC News Keir Simmons a spus că a petrecut două săptămâni în carantină înainte de un interviu cu preşedintele Rusiei Vladimir Putin.
  • Preşedintele rus a vorbit cu presa americană pentru prima dată după trei ani.
3868 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul NBC a stat în carantină două săptămâni înainte de interviul cu Vladimir Putin. „Este un interviu foarte important pentru noi”

Sursa foto: Youtube

Jurnalistul NBC News, Keir Simmons, care l-a intervievat pe preşedintele Vladimir Putin înainte de întâlnirea sa cu Joe Biden la Geneva, a declarat că el şi echipa de filmare a trebuit să petreacă două săptămâni în carantină. „Vă mulţumim pentru timpul acordat, domnule preşedinte, am fost în carantină timp de două săptămâni, acesta este un interviu foarte important pentru noi”, a spus Keir Simmons.

Conversaţia cu NBC a fost primul interviu al lui Vladimir Putin cu mass-media americană în trei ani, din iulie 2018, când preşedintele rus a vorbit cu reporterul Fox News, Chris Wallace, înaintea unui summit cu Donald Trump la Helsinki, potrivit Forbes.

Putin a fost vaccinat împotriva coronavirusului în primăvară, dar nu a dezvăluit cu care dintre seruri. Pe 4 iunie, el a vorbit personal la o sesiune plenară a Forumului Economic din Sankt Petersburg. Participanţii la SPIEF au fost supuşi testării PCR în avans înainte de a ajunge la forum, iar cei care intenţionau să participe la sesiunea plenară au fost obligaţi să facă teste PCR suplimentare cu o zi înainte de întâlnire. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici