Kamala Harris, despre posibilitatea de a candida ca preşedinte al SUA: ,,Sunt gata să servesc”

Vicepreşedintele SUA, Kamala Harris, a declarat luni că este pregătită să păşească în funcţia de preşedinte, chiar dacă cifrele sale din sondaje arată că sunt mai mici decât ale lui Joe Biden, notează Forbes.

2226 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris, despre posibilitatea de a candida ca preşedinte al SUA: ,,Sunt gata să servesc”

Kamala Harris, despre posibilitatea de a candida ca preşedinte al SUA: ,,Sunt gata să servesc”

Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu publicat luni, în Wall Street Journal (WSJ), în contextul în care vârsta înaintată a preşedintelui Biden continuă să producă îngrijorări în rândul alegătorilor.

Harris a fost întrebată de WSJ dacă îngrijorările alegătorilor cu privire la vârsta lui Biden ,,înseamnă că trebuie să-i convingă că este pregătită să servească", iar aceasta a spus că este pregătită să servească, ,,nu există nicio îndoială în legătură cu asta".

Potrivit Forbes, Kamala Harris a fost intervievată înainte ca avocatul Robert Hur – cel care se ocupă de dosarul în care Joe Biden ar fi fost acuzat că a manipulat informaţii clasificate – să publice raportul. Avocatul i-a luat apărarea lui Biden, declarând că acesta preşedintele este ,,un om bine intenţionat, în vârstă şi cu o memorie slabă”.

De asemenea, ea a criticat raportul lui Hur ca fiind ,,gratuit, inexact şi nepotrivit" şi a spus că comentariile despre memoria şi vârsta lui Biden au fost ,,în mod clar motivate politic".

Constatările raportului şi derapajele lui Biden din ultima perioadă au făcut ca oamenii să speculeze mai mult dacă Harris ar putea prelua preşedinţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici