Kim Jong-un a apărut în public pentru prima dată în ultimele 20 de zile. KCNA: ”Oamenii din fabrică au izbucnit în urale”

  • Kim Jong-un a apărut în public pentru prima dată în ultimele 20 de zile
  • Agenţia oficială de ştiri nord-coreeană KCNA a anunţat sâmbătă că liderul ţării a participat la inaugurarea unei fabrici de îngrăşământ
  • Sănătatea liderului nord-coreean a făcut obiectul mai multor speculaţii în ultimele zile
14147 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-un a apărut în public pentru prima dată în ultimele 20 de zile. KCNA: ”Oamenii din fabrică au izbucnit în urale”

Sursa FOTO: Profimedia

Agenţia oficială de ştiri nord-coreeană KCNA a anunţat sâmbătă că liderul ţării, Kim Jong-un, a participat la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte într-o regiune la nord de capitala Phenian, prima sa apariţie oficială începând cu 11 aprilie.

Reuters nu a putut verifica informaţiile KCNA cu surse independente. BBC relatează citând KCNA că oamenii din fabrică au izbucnit în urale când l-au văzut pe  Kim Jong-un. Liderul nord-coreean a tăiat panglica de inaugurare a fabricii, potrivit surselor. 

Reacţia lui Trump: Ce a avut de zis preşedintele SUA după ce presa de stat din Coreea de Nord a anunţat reapariţia publică a lui Kim Jong Un.

Sănătatea sa a făcut obiectul mai multor speculaţii de la absenţa sa din aprilie la ceremoniile care comemorau naşterea bunicului său, Kim Il Sung, fondatorul regimului nord-coreean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici