Kim Jong-un are o fiică, a dezvăluit Dennis Rodman. Ce nume poartă aceasta

Liderul nord-coreean Kim Jong-un are o fiică, a dezvăluit duminică fosta vedetă a baschetului Dennis Rodman, care a efectuat recent o nouă vizită la Phenian, pentru The Guardian.

10525 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-un are o fiică, a dezvăluit Dennis Rodman. Ce nume poartă aceasta

Kim Jong-un si Dennis Rodman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rodman l-a descris deja pe Kim jong-un ca pe un "tip minunat", dar duminică a spus că acesta este şi un "tată bun" pentru fiica sa, pe care a numit-o Ju-ae.

"Am ţinut-o pe fiica lor Ju-ae (în braţe) şi am vorbit cu doamna Ri (Sol-ju, soţia lui Kim Jong-un). Este un tată bun şi are o familie minunată. Kim (Jong-un) mi-a spus «ne vedem în decembrie»", a adăugat Rodman, citat de The Guardian.

"Mareşalul Kim (Jong-un) şi cu mine ne-am relaxat la mare, împreună cu familia sa", a declarat el despre ultima sa vizită în cea mai izolată ţară din lume. "Am mâncat, am băut şi am discutat despre planurile noastre de a organiza un meci amical istoric între Coreea de Nord şi Statele Unite şi căile de dezvoltare ale echipei lor de baschet", a spus el.

El plănueşte să organizeze un meci de baschet între echipele americană şi nord-coreeană. Detalii suplimentare despre meci sunt aşteptate luni.

Această iniţiativă este sponsorizată de o firmă de pariuri irlandeză, care a recunoscut că nu are experienţă în diplomaţia internaţională. Firma a subliniat că proiectul nu înseamnă că Rodman sau compania "aprobă sau susţine" unul dintre cele mai represive regimuri din lume.

Un expert în domeniul coreean din cadrul grupului de reflecţie International Crisis Group, Daniel Pinkston, a declarat pentru ziarul britanic că, în pofida faptului că Dennis Rodman poate fi considerat de către unii că "oferă o legitimitate politică regimului sau că poate fi considerat o lovitură de propagandă", acest lucru este "foarte exagerat".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici