Kim Jong-un nu mai are somn şi s-a îngrăşat peste măsură. De ce merge în străinătate cu toaleta după el

Serviciile secrete din Seul continuă să-i urmărească sănătatea lui Kim Jong-un, liderul nord-coreean în vârstă de aproape 40 de ani (niciodată s-a clarificat dacă s-a născut în 1982, 1983 sau în 1984), care ar cântări prea mult în această perioadă.

37606 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-un nu mai are somn şi s-a îngrăşat peste măsură. De ce merge în străinătate cu toaleta după el

Kim, imagine din 2022 şi de acum

Cele mai recente imagini ale liderului nord-coreean analizate de serviciile secrete sud-coreene cu ajutorul inteligenţei artificiale susţin că Kim Jong s-a îngrăşat până la 140 de kilograme şi suferă de insomnie.

În primăvara anului 2021, liderul suprem dispăruse timp de 29 de zile, absenţă care nu a fost explicată niciodată şi care a tras un semnal de alarmă cu privire la starea lui (în 2020, după o primă absenţă prelungită, cineva vorbea despre moarte cerebrală). A revenit în public pe 5 iunie 2021, vizibil mai slab. Analiza de la distanţă, bazată pe jachete care deveniseră prea largi şi pantaloni bufanţi, a stabilit că slăbise 20 de kilograme.

Experţii de la Seul au spus că, din decembrie 2011, când a moştenit puterea de la tatăl său Kim Jong-il, care a murit în urma unui accident vascular cerebral, tânărul Kim luase în greutate 6-7 kilograme pe an, un total de aproximativ 50 de kilograme, ajungând la sfârşitul anului 2020 la „greutatea ideală” de 140 de kilograme. Apoi, a urmat pierderea bruscă în greutate, în cele 29 de zile de absenţă. Dintre patologiile diagnosticate de la distanţă, ar suferi de gută, hipertensiune arterială şi probleme cardiovasculare ereditare.

Medicamentul Zolpidem, utilizat pentru tratarea insomniei

Kim Kyou-hyun, directorul Serviciului Naţional de Informaţii din Coreea de Sud (NIS) tocmai a susţinut un briefing către parlamentari la Seul în care a stabilit încă o dată greutatea „pacientului nord-coreean” la 140, pe baza comparaţiei diferitelor fotografii.

Şeful „serviciilor” a adăugat detalii interesante: Kim Jong-un ar fi afectat şi de „tulburări severe de somn”. Ar dormi prost, agitat, medicii susţin că această patologie ar favoriza creşterea în greutate.

De unde ştiu spionii sudici că şeful regimului inamic nu se odihneşte deloc bine? Simplu: „Am descoperit că autorităţile de la Phenian sunt foarte interesate de cele mai recente informaţii ştiinţifice pe tema somnului agitat, studiind în special efectele medicamentului Zolpidem, utilizat pentru tratamentul insomniei”. Cele mai recente fotografii arată o Kim cu cearcăne.

Problema sănătăţii liderului este un secret de stat la Phenian, atât de mare încât în ​​rarele călătorii în străinătate Kim îşi ia o toaletă personală cu el, pentru a nu lăsa urme organice serviciilor secrete inamice, urme ce ar putea fi analizate în laborator.

Singura excepţie de la regula secretomaniei un comentariu aparţinând „Rodong Sinmun”, ziarul regimului, care, în martie, i-a atribuit lui Kim ritmuri de muncă intense. Liderul ar sta treaz până la ora 5 dimineaţa, pentru a-şi îndeplini atribuţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici