Kremlin: Pregătirile pentru vizita lui Vladimir Putin în Finlanda sunt în desfăşurare

Preşedintele rus Vladimir Putin va efectua o vizită oficială în Finlanda, au transmis joi oficialii de la Kremlin, menţionând că cele două ţări discută momentan detaliile şi programul vizitei, relatează agenţia de presă Tass.

614 afișări
Imaginea articolului Kremlin: Pregătirile pentru vizita lui Vladimir Putin în Finlanda sunt în desfăşurare

Kremlin: Pregătirile pentru vizita lui Vladimir Putin în Finlanda sunt în desfăşurare

Conform informaţiilor apărute în presa rusă, vizita ar urma să aibă loc în data de 22 august, dar informaţia nu a fost momentan confirmată în mod oficial.

„Pregătirile pentru vizita lui Vladimir Putin în Finlanda sunt în desfăşurare”, a transmis Administraţia de la Kremlin, fără să ofere detalii despre data sau programul vizitei.

Preşedintele rus ar urma să aibă o întâlnire oficială cu omologul său finlandez, Sauli Niinisto, conform publicaţiei Ilta-Sanomat.

Biroul Prezidenţial din Finlanda a confirmat pregătirea unei vizite a preşedintelui rus, dar nu a oferit detalii privind locaţia, programul sau data vizitei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici