Kremlin: Putin şi Trump s-ar putea întâlni în lunile următoare cu ocazia mai multor evenimente internaţionale

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, nu a exclus posibilitatea unei întrevederi între preşedinţii Rusiei şi Statelor Unite, Vladimir Putin, respectiv Donald Trump, în condiţiile în care cei doi lideri ar urma să participe la mai multe summituri internaţionale în următoarele luni.

200 afișări
Imaginea articolului Kremlin: Putin şi Trump s-ar putea întâlni în lunile următoare cu ocazia mai multor evenimente internaţionale

Kremlin: Putin şi Trump s-ar putea întâlni în lunile următoare

"În următoarele câteva luni, aşa cum ştim, vor avea loc mai multe evenimente internaţionale majore, la care, teoretic, vor lua parte atât Trump, cât şi Putin", a declarat oficialul rus, adăugând că momentan nu au fost făcute pregătiri privind o eventuală întrevedere între cei doi lideri în marja summiturilor internaţionale din perioada următoare, informează agenţia de ştiri Tass.

În luna lunii noiembrie, preşedintele SUA va efectua vizite în Franţa şi Irlanda, urmând că apoi participe la summitul G20 de la Buenos Aires din 30 noiembrie-1 decembrie.

În urma summitului cu liderul de la Kremlin, desfăşurat la Helsinki, în luna iulie, Donald Trump şi-a atras critici dure pentru că a sugerat că are mai mare încredere în Vladimir Putin decât în evaluările serviciilor secrete americane privind ingerinţele electorale ruse. "Eu am încredere în oamenii mei din serviciile de informaţii, dar vă pot spune că preşedintele Putin a fost extrem de puternic în negarea acuzaţiilor", a spus Donald Trump după întâlnirea cu liderul de la Kremlin.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici