Kremlinul acuză Kievul că a pus în scenă un „flux de minciuni” în legătură cu Bucea

Kievul singur nu a putut organiza montajul la Bucea, este susţinut de consultanţi de informare şi firme de relaţii publice, susţine purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Tass.

3141 afișări
Imaginea articolului Kremlinul acuză Kievul că a pus în scenă un „flux de minciuni” în legătură cu Bucea

Kremlinul acuză Kievul că a pus în scenă un „flux de minciuni” în legătură cu Bucea

„Cel mai teribil lucru pe care l-am văzut în ceea ce priveşte acest monstruos război informaţional este fluxul de minciuni, aceste evenimente în scenă sunt uneori atât de monstruoase încât mintea umană nu-şi poate imagina. Mă refer, de exemplu, la spectacolul cu măiestrie însetat de sânge organizat în Bucea, lângă Kiev. Este clar că specialiştii ucraineni înşişi cu greu ar fi putut lucra atât de profesionist”, a spus el.

„Au lucrat acolo o armată de firme de relaţii publice, personalităţi TV, consultanţi în informaţii, specialişti în războiul informaţional. Este nevoie de o anchetă independentă şi imparţială, care să aducă situaţia din jurul tragediei de la Bucea „la apă curată”, a spus Peskov.

„Nu este planificată nicio vizită a preşedintelui rus, Vladimir Putin, în Turcia în următoarele câteva zile”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, după ce presa turcă a vorbit despre o misiune iminentă a liderului rus la Ankara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici