La câteva ore după ce Trump a fost dus la spital, managerul său de campanie a fost depistat pozitiv pentru coronavirus

  • managerul de campanie al preşedintelui american, Bill Stepien, a fost testat pozitiv pentru Covid.
  • Stepien a primit rezultatele testului vineri seara şi a spus că are simptome ”uşoare, asemănătoare gripei”.
  • Stepien a călătorit marţi în Cleveland împreună cu preşedintele şi echipa sa pentru prima dezbatere prezidenţială.
372 afișări
Imaginea articolului La câteva ore după ce Trump a fost dus la spital, managerul său de campanie a fost depistat pozitiv pentru coronavirus
O altă persoană din cercul de apropiaţi al lui Donald Trump are coronavirus. Este vorba despre managerul de campanie al preşedintelui american, Bill Stepien, care a fost testat pozitiv pentru Covid, notează CNN.
 
Stepien a primit rezultatele testului vineri seara şi a spus că are simptome ”uşoare, asemănătoare gripei”.
 
Stepien a călătorit marţi în Cleveland împreună cu preşedintele şi echipa sa pentru prima dezbatere prezidenţială şi a fost văzut în imediata apropiere a lui Hope Hicks, una dintre cele mai apropiate colabortoare a preşedintelui, care a fost şi ea testată pozitiv de coronavirus.
 
De asemenea, el a participat la sesiunile de pregătire a dezbaterilor cu fosta consilieră a Casei Albe, Kellyanne Conway, care a anunţat şi ea că este infectată cu SARS-CoV-2. 
 
Rezultatele testului adjunctului managerului de campanie, Justin Clark, au fost negative.
 
Stepien a devenit manager de campanie a lui Trump în iulie, când l-a înlocuit pe Brad Parscale, în aceeaşi zi în care două sondaje naţionale l-au arătat pe preşedinte în urma lui Joe Biden, presupusul candidatul democrat de atunci, cu două procente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici