La Kiev, copiii se joacă printre tancurile ruseşti distruse de forţele ucrainene

Au apărut fotografii cu copii care se caţără pe tancurile ruseşti arse, expuse la Kiev înainte de Ziua Independenţei Ucrainei, care va avea loc pe 24 august, potrivit Sky News.

552 afișări
Imaginea articolului La Kiev, copiii se joacă printre tancurile ruseşti distruse de forţele ucrainene

Hepta

Zeci de vehicule militare ruseşti distruse sunt expuse pe bulevardul Khreshchatyk înainte de ziua independenţei Ucrainei, pe 24 august.

Această zi coincide cu împlinirea a şase luni de la invazia Rusiei.

Familiile ucrainene au trecut pe lângă expoziţia de pe bulevardul din centrul capitalei.

Mulţi au văzut expoziţia ca pe o acuzaţie dură la adresa invaziei.

Irina Tupolenko, o studentă care locuieşte în Kiev şi care a mers să vadă vehiculele, a declarat: „Cred că vom învinge cu siguranţă şi, de fapt, este foarte frumos că am făcut o astfel de expoziţie, deoarece locurile patriotice se adună şi vor să se grăbească să meargă să ajute şi să apere. Iar când toată lumea ajută, creşte foarte mult moralul. Cred că totul va fi bine”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici