Lech Walesa a fost spitalizat şi îşi anulează o vizită în România

Liderul istoric al sindicatului Solidaritatea şi fostul preşedinte polonez Lech Walesa, în vârstă de 67 de ani, a fost spitalizat la Gdansk (nord) pentru probleme gastrice şi febră, fiind nevoit să îşi anuleze vizitele prevăzute în Italia şi România.

151 afișări
Imaginea articolului Lech Walesa a fost spitalizat şi îşi anulează o vizită în România

Lech Walesa a fost spitalizat şi îşi anulează o vizită în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De marţi mă simt rău. Am febră 39 de grade, probleme gastrice, frisoane. Ieri după-amiază am decis să merg la spital", a declarat Lech Walesa.

"Sunt sub perfuzie. Medicii au reuşit să îmi scadă febra dar nu au reuşit să îmi pună încă un diagnostic şi vor să rămân în spital cel puţin până duminică", a declarat laureatul premiului Nobel pentru Pace în 1983.

"Sper că mă voi reface în cursul săptămânii viitoare", a adăugat el, precizând că a fost nevoit să îşi anuleze deplasările prevăzute în Italia şi România.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici