Lideri prin puterea exemplului. Regina Angliei şi Ducele de Edinburgh au primit vaccinul anti-Covid

  • Regina Elisabeta a II-a, are 94 de ani, iar ducele Philip are 99 de ani
  • Numărul spitalizărilor din Londra a ajuns la 7.034 pe 6 ianuarie
  • „Virusul este scăpat de sub control” – Sadiq Khan, primarul Londrei
1898 afișări
Imaginea articolului Lideri prin puterea exemplului. Regina Angliei şi Ducele de Edinburgh au primit vaccinul anti-Covid

Sursa foto: profimedia

Marii lideri ai lumii au început deja să se vaccineze. Pe listă au intrat acum şi Regina Angliei şi Ducele de Edinburgh.

Palatul Buckingham a anunţat oficial că Regina Elisabeta şi Ducele Philip şi-au primit primele doze de vaccin anti COVID-19. Chiar Regina a decis să facă acest anunţ public ca să scape de orice speculaţii din partea presei.

Situaţia din Marea Britanie este, însă, una îngrijorătoare, după spusele directorului medical al sistemului naţional de sănătate din Anglia.

DR. NIKKI KANANI, director medical NHS: Putem avea un om din 30 care poartă noua tulpină de COVID, iar adesea oamenii sunt asimptomatici. Deci e mai important decât niciodată să derulăm acest program de vaccinare şi să protejăm oamenii.



 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici