Liderii mondiali se adună la Munchen pentru a participa la o conferinţă privind securitatea mondială

  • Liderii mondiali se adună vineri în Germania pentru a participa la Conferinţa de Securitate de la Munchen.
  • Principalul subiect al evenimentului care va ţine până duminică va fi războiul din Ucraina.
1047 afișări
Imaginea articolului Liderii mondiali se adună la Munchen pentru a participa la o conferinţă privind securitatea mondială

Politicieni, ofiţeri militari şi diplomaţi de frunte se adună vineri la München, în Germania, pentru a discuta despre securitatea mondială.

Cancelarul german Olaf Scholz, preşedintele francez Emmanuel Macron şi vicepreşedintele american Kamala Harris se numără printre cei care vor participa la Conferinţa de securitate de la München. România va fi reprezentată de ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, şi de ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu.

Această reuniune anuală majoră se concentrează pe apărare şi diplomaţie, iar anul acesta se va axa în mare parte pe ameninţarea din partea Rusiei.

Mai mulţi oficiali ucraineni vor lua cuvântul în cadrul conferinţei, care ţine trei zile. Rusia nu a fost invitată la conferinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici