Liderul opoziţiei sud-coreene, înjunghiat în gât în timpul unui eveniment public

Liderul opoziţiei sud-coreene a fost înjunghiat în gât în timpul unui eveniment public. Politicianul a fost transportat la spital.

1472 afișări
Imaginea articolului Liderul opoziţiei sud-coreene, înjunghiat în gât în timpul unui eveniment public

Liderul opoziţiei sud-coreene, înjunghiat în gât în timpul unui eveniment public

Liderul opoziţiei din Coreea de Sud, Lee Jae-myung, a fost înjunghiat în gât în timpul unei vizite la Busan, potrivit presei locale citate de Sky News. El a fost atacat în timp ce vizita un şantier de construcţie la un nou aeroport.

Un bărbat neidentificat s-a apropiat de politician pentru un autograf înainte de a folosi o armă asemănătoare unui cuţit.

Agresorul a fost imediat imobilizat. Lee s-a prăbuşit la pământ având o rană de aproximativ 1 cm. El a fost dus la un spital universitar local. Este conştient, dar starea sa exactă nu este cunoscută.

Lee a pierdut alegerile prezidenţiale din 2022 în faţa lui Yoon Suk Yeol la o diferenţă mică. În prezent, el este judecat pentru luare de mită, acuzaţie pe care o neagă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici