Lista FBI cu cei mai căutaţi terorişti. Pe fotografia lui Osama ben Laden scrie decedat

FBI, poliţia federală americană, a actualizat imediat luni, la câteva ore după anunţul privind moartea lui Osama ben Laden, lista sa cu "teroriştii cei mai căutaţi", pe care acesta ocupa primul loc.

2471 afișări
Imaginea articolului Lista FBI cu cei mai căutaţi terorişti. Pe fotografia lui Osama ben Laden scrie decedat

Lista FBI cu cei mai căutaţi terorişti. Pe fotografia lui Osama ben Laden scrie decedat

VEZI AICI LISTA

Pe site-ul FBI, fotografia liderului al-Qaida a fost acoperită cu o bandă roşie pe care scrie "decedat".

Recompensa era de "25 de milioane de dolari pentru orice informaţie care conduce la capturarea sau judecarea lui Osama ben Laden", preciza fişa care îi era consacrată.

Într-un comunicat publicat luni, FBI a adus un omagiu "profesioniştilor din domeniul informaţiilor secrete şi combaterii terorismului care au lucrat fără întrerupere pentru a ajunge la această zi".

"Americanii nu le văd munca, nu le cunosc numele, dar (...) ei pot fi satisfăcuţi de eforturile lor pentru a obţine justiţia", a afirmat poliţia federală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici